Аптечні заклади в Обухівському районі, які стали учасниками програми «Доступні ліки»

0
1435

В Україні стартувала Урядова програма «Доступні ліки». Програма передбачає можливість забезпечення кожного громадянина України необхідними лікарськими засобами, які покращать якість його життя, зможуть запобігти виникненню ускладнень та передчасної смертності, повідомляється на сайті КОДА. Програма «Доступні ліки» надає можливість кожному українцю отримати безкоштовно або з незначною доплатою ліки за трьома категоріями: серцево-судинні захворювання, бронхіальна астма, цукровий діабет 2 типу. Міністерством охорони здоров’я 03.04.2017 року затверджений Реєстр лікарських засобів, вартість яких підлягає повному або частковому відшкодуванню Без рецепта отримати ліки за програмою «Доступні ліки» неможливо. Відпуск лікарських засобів здійснюється на підставі рецептів, виписаних закладами охорони здоров’я за місцем надання медичної допомоги пацієнту. Строк дії рецепта становить 30 календарних днів з моменту його виписки і отримати ліки можна буде в зручний для пацієнта день. Держава компенсує вартість лікарського засобу за найнижчою ціною, який подав заявку на участь в програмі «Доступні ліки». Саме такий препарат пацієнт отримує безкоштовно. Препарат, ціна на який не перевищує граничну оптово-відпускну ціну, може отримати, доплативши лише різницю між розміром відшкодування за упаковку та фактичною ціною препарату.

Наразі можна звернутися до таких аптечних закладів в Обухівському районі, які стали учасниками цієї програми:

1. Аптека № 1 ТОВ «Кращий лікар», Обухівський р-н,с. Григорівка, вул. Героїв Майдану 13/2.

2. Аптечний пункт №1 Аптеки № 1, ТОВ «Кращий лікар», Обухівський район, м. Українка, вул. Київська,1, Українська районна лікарня.

3. Товариство з обмеженою відповідальністю «МВВ Інструментс», м. Обухів, вул. Каштанова, 52, (Центральна районна лікарня терапевтичне відділення).

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.