На Переяславщині стартував проект «Жива бібліотека»

0
1234

Однією з форм роботи бібліотеки є проект «Жива бібліотека». Цей формат вирішили реалізувати працівники районної дитячої бібліотеки для знайомства та спілкування своїх читачів з неординарними особистостями, йдеться на сайті РДА. У нашому місті живе багато цікавих людей, які своєю працею, своїми вчинками є прикладом для підростаючого покоління.

Хто бере участь у «Живій бібліотеці»? Насамперед «Жива книга» — це людина, яка готова відкрити свій статус і досвід у розмові з читачем, яка має власні цікаві історії і готова поділитись ними з читачами.

Читач – це будь-який відвідувач «Живої бібліотеки», який зацікавлений дізнатись більше про конкретну групу людей, прагне поставити « заборонені» запитання, буде впевнений, що йому дадуть відповідь.

На захід були запрошені капелан Волошин Дмитро, волонтери Вакараш Людмила, Розовик Світлана, учасник АТО Глушенко Володимир, а також бібліотекарі всіх міських шкіл та 55 учнів старших класів.

Після спілкування учасникам запропонували заповнити анкету, з ким у майбутньому хотіли зустрітися.

По закінченню заходу учасники залишили записи про свої враження та побажання у спеціальній книзі відгуків. Є наміри провести цикл заходів «Живої бібліотеки».

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.