Переяславщина відправила гуманітарну допомогу жителям Авдіївки

0
1404

Голова Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації  Андрій Пряхін зранку 2 лютого зібрав у залі засідань фермерів, керівників сільгосппідприємств району, щоб гуртом і оперативно відправити гуманітарну допомогу в зону загострення бойових дій на Донбасі. Протягом 02 та 03 лютого керівники сільськогосподарських господарств, навчальні заклади та небайдужі жителі району долучилися до збору гуманітарної допомоги, йдеться на сайті РДА.

Наприкінці грудня минулого року гостинці  українським військовим, зокрема, частинам, де служать наші земляки, доправляв у зону АТО Андрій Пряхін у групі керівників усієї області. Для нинішньої поїздки голова РДА в черговий раз надав свій особистий мікроавтобус.

Щоб допомогти жителям Авдіївки, пережити скрутну ситуацію, та не допустити евакуації населення Переяславщина відправить знову пальне, генератори, теплий одяг, дитяче харчування, памперси, свічки, керосин, одноразовий посуд та багато іншого. Вирушив вантаж з гуманітарною допомогою в п’ятницю ввечері.

Дякуючи небайдужим переяславцям, керівникам господарств гуманітарної допомоги зібрано на кілька таких поїздок. Уся вона буде доставлена тим хто її потребує.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.