У Переяславі відбулися змагання з армреслінгу

0
1533

28 січня, в приміщенні НЦК «Зустріч» відбулись міськрайонні змагання з армреслінгу, йдеться на сайті міської ради. Організував та провів змагання Переяслав-Хмельницький міськрайонний філіал Київського обласного осередку Всеукраїнської громадської організації «Українська федерація армспорту», голова Віктор Сулима та генеральний секретар Андрій Гриценко, за сприяння міського відділу культури та відділу з питань фізичної культури та спорту. Змагання відкрив міський голова Тарас Костін. Він побажав всім учасникам перемоги та закликав з повагою ставитись до суперника, аби уникнути травм.

Позмагатись у вправності та силі рук вийшли 20 спортсменів. Змагання проходили у жінок на правій руці в абсолютній першості, у чоловіків в боротьбі на лівій руці у абсолютній першості, а на правій у трьох вагових категоріях: 70 кілограм, 80 кг, 90 та абсолютній першості.

У ваговій категорії до 70 кілограм найсильнішим виявився Микола Близнюк. У вагорій категорії до 80 кілограм переміг Віктор Сулима, а до 90 кілограм не було рівних Сергію Кукобі. Він же переміг і у боротьбі в абсолютній першості в боротьбі на правій руці.
Серед жінок найкраще виступила цьогорічна бронзова призерка чемпіонату Європи з сумо Ірина Чорнобай.

Всі переможці та призери нагороджені медалями та дипломами міського відділу з питань фізичної культури та спорту.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.