На Переяславщині поліція затримала озброєного пістолетом грабіжника

0
1265

Працівники поліції Переяслав-Хмельницького району за скоєння розбійного нападу за “гарячим слідом” затримали 32-річного місцевого жителя. У зловмисника, який вже мав проблеми з законом за зберігання наркотиків, вилучено предмети, схожі на пістолети та набої до них, повідомляє Відділ комунікації поліції Київської області.

Встановлено, що житель м. Переяслав-Хмельницький викликав таксі і прихопив з собою двох знайомих, щоб помститися одному з місцевих мешканців села Ковалин, з яким у нього напередодні стався конфлікт. Перестрів він свого кривдника, який їхав за кермом мотоцикла зі своїми товаришами, неподалік села.

Таксист проблисками фар зупинив “МТ”, після чого з автомобіля вийшов чоловік і накинувся на мотоцикліста і, приставивши пістолет до голови, забрав з його кишені 300 гривень. Тим часом «побратими» нападника вчинили бійку з пасажирами мотоциклу. Після чого компанія розрахувалась з таксистом грошима, здобутими злочинним шляхом, і поїхали у невідомому напрямку.

Невдовзі патрульні поліцейські біля м. Переяслав-Хмельницький зупинили автомобіль та затримали нападника. Ним виявився 32-річний чоловік, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за незаконний обіг наркотичних речовин.

Під час особистого обшуку працівники поліції у нього виявили два предмети, схожі на пістолети та патрони до них. Вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру у розбійному нападі і йому загрожує ув’язнення від трьох до семи років. Досудове слідство триває.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.