Переяславці активно долучились до збору передноворічної допомоги військовим в зоні АТО

0
1483

Багато жителів міста відгукнулися на проведення акції надати допомогу в укомплектуванні гуманітарного автомобіля від міста Переяслава-Хмельницького, який буде відправлений у складі гуманітарної колони Київщини в зону АТО. Про це йдеться на сайті міської ради.

Серед тих, хто долучився, працівники начальних закладів, виконавчого комітету його відділів та управлінь, пенсійного фонду, поліції, центру зайнятості, державної служби надзвичайних ситуацій, територіального центу, філії експлуатації газового господарства, виробничого управління житлово-комунального господарства, виробничого управління комунального господарства, ТОВ «Гура Лондтехнік», районного споживчого товариства, ТОВ «Агрошляхбуд», ТОВ «Аван ВК», ринок «Даринок», СТ Критий ринок, МП «Переяслав», центр професійно-технічної освіти, ФОП Геворгян А.Р, ФОП Іванова-Коріневська, ФОП Карнаух Г.М. ФОП Бова, О.М. ФОП Пагер Р. В. голова ради ветеранів Миздренко Є. П.

На даний час зібрано коштів та матеріально-технічних засобів біля 53 тисячі гривень які будуть використані для придбання необхідного обладнання для передачі в зону АТО. Про використані кошти буде додатково повідомлено на сайті міської ради.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.