Переяславець Владислав Міранович був обраний головою Київської обласної студентської ради

0
1656

З 18 по 21 жовтня 2016 року на базі Позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Зміна» (с. Пилиповичі, Бородянський район) управлінням молоді та спорту Київської облдержадміністрації спільно з КЗ КОР «Київський обласний молодіжний центр» було проведено щорічний захід Навчання лідерів студентського самоврядування.Про це йдетьсмя на сайті КОДА.

Отримати нові знання та практику приїхали 80 студентів з вищих навчальних закладів Київської області. Учасникам було надано ряд тренінгів та лекцій(роль студентського самоврядування, механізми захисту прав студентів, командоутворення, фандрайзинг, менеджмент організації, івент-менеджмент, піар та комунікація), після яких вони мали втілити отримані знання у практичних завданнях.

Не менш важливим завданням були вибори голови Київської обласної студентської ради. У рамках заходу було створено центральну виборчу комісію, проведено передвиборчу агітацію, організовано дебати та вибори голови КОСР. На посаду голови балотувалося 6 кандидатів. У напруженій боротьбі перемогу отримав представник ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Міранович Владислав.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.