У ПриватБанку прокоментували можливу націоналізацію

0
1487
Керівництво ПриватБанку повідомляє, що на банк здійснюється спланована інформаційна атака. Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови правління ПриватБанку Олег Гороховський, повідомляє Еспресо.tv.

Він зазначив, що ситуація, в якій зараз опинився банк, була зрежисована, адже сама по собі націоналізація не має для вкладників і клієнтів ніяких наслідків, бо вона просто призводить до заміни власників.

“Якби держава хотіла б нас націоналізувати, то вона б діяла “без шуму і пилу”, але тут все по-іншому: використовуючи нерозуміння громадянами суті націоналізації, розганяють паніку для того, щоб, за задумом організаторів, це призвело до неплатежів і припинення роботи банку. Тобто мова йде не про націоналізацію, а про сплановану атаку на банк”, – наголосив Гороховський.

За його словами, керівництво “ПриватБанку” наразі не знає, хто саме реалізовує цю акцію. Попри це він запевнив, що банк сприймає цю ситуацію достатньо спокійно, адже має у портфелі більше 80% строкових депозитів.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.