Переяслав-Хмельницька команда КВК «Тисяча днів до випускного» у фіналі Київської області

0
1795

Згідно рішення обласного оргкомітету профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд «Обери майбутнє» команда «Тисяча днів до випускного» ЗОШ І-ІІІ ст. №4 прийняла участь у фінальній грі щорічного обласного профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд «Обери майбутнє», який відбувся 1 грудня 2016р. у с. Новосілки, що у Києво-Святошинському районі.

«Обери майбутнє» – традиційне свято гумору та веселощів. Цьогоріч у відбіркових турах заходу взяли участь майже 2000 учнів Київщини із 190 команд. На фіналі право першості виборювали сім найкращих команд: команда «Бригада №5» (м. Буча), команда «Вітаміни» (Києво-Святошинський район), команда «Тимчасово безробітні» (м. Біла Церква), команда «Кандидати в депутати» (м. Бориспіль), команда «В десяточку» (Таращанського району), команда «Воїни добра» (Володарського району), команд «Тисяча днів до випускного» (м. Переяслав-Хмельницький).

Конкурс оцінювало журі, до складу якого увійшли представники Київського обласного центру зайнятості, департаменту освіти і науки КОДА, місцеві роботодавці.
Виступи команд оцінювали за результатами 3-х конкурсів: «Візитівка», «Реклама професій» та конкурс капітанів. У вітальному слові директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук побажав всім учасникам цікавої гри, натхнення та перемоги.

У цій грі кожна команда отримала певну перемогу:
– ГРАН ПРІ – команда «Бригада №5» (м. Буча);
– І місце – команда «Вітаміни» (Києво-Святошинський район);
– ІІ місце – команда «Тимчасово безробітні» (м. Біла Церква);
– ІІІ місце – команда «Кандидати в депутати» (м. Бориспіль).

Симпатії глядачів отримали учасники команди «В десяточку» з Таращанського району, «Воїни добра» з Володарщини показали найбільш творчий підхід.

Учасники Переяслав-Хмельницької команди «Тисяча днів до випускного» у складі: Секретаря Олександра, Забарило Олексія, Молінської Ольги, Таранич Вероніки, Побочій Назара, Робітко Ангеліни, Яреми Валерії, Блінської Валерії, Богомолової Валерії, Іжко Вікторії отримали нагороду від Київського обласного центру зайнятості за «артистизм та виконавську майстерність» та сертифікат на отримання подарункових карток магазину побутової техніки «Фокстрот». Також учасники команди були нагороджені грамотою КЗ КОР «Центру творчості дітей та юнацтва Київщини» в номінації «Краща командна робота». Ярема Валерія нагороджена грамотою Київського обласного центру зайнятості, як найбільш артистичний, винахідливий та креативний учасник фінальної гри. Керівник команди – педагог-організатор Дудка Анастасія отримала Подяку від Київського обласного центру зайнятості «за професіоналізм, креативність, вагомий внесок у розвиток професійної орієнтації учнівської молоді та активну участь в підготовці команди для досягнення неї високих результатів в обласному профорієнтаційному загально-мотиваційному заході серед учнівських команд «Обери майбутнє».

Директор Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості Любов Красова

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.