Вперше у Переяславі-Хмельницькому відбувся «Street-dance battle «Майданс»»

0
1510

Як повідомляється на сайті міської ради, 7 жовтня 2016 року вперше у місті Переяславі-Хмельницькому відбувся «Street-dance battle «Майданс»». Ініціатором та організатором конкурсу виступила Міська Рада Дітей Переяслава. У Майдансі взяли участь команди ЗОШ І-ІІІ ст.. №1, №2, №3, №4, №7 та гімназії.

За умовами конкурсу кожна команда готувала три виступи по півтори хвилини. Переможець обирався за більшою кількістю оплесків. Нелегко було ведучим Секретарю Олександру (ЗОШ №4) та Мартишко Анастасії (ЗОШ №2) визначити переможця. Адже вболівальники гучними оплесками нагороджували не тільки свою команду, а й команди-учасниці інших навчальних закладів. Тоді ведучі обрали інший шлях –«батли» між капітанами команд. І тут жоден капітан не підвів свою команду. Неперевершеними і неповторними були виступи капітанів Товкун Інни (ЗОШ №1), Трохименко Дани (ЗОШ №2), Палатної Карини (ЗОШ №3), Авдалян Анни (ЗОШ №4), Теслі Оксани (ЗОШ №7), Битик Оксани (гімназія). І в результаті – перемогла «дружба». І це було дійсно справедливо.

Усі команди були просто «супер», усі достойно виступали і гідно представили свої навчальні заклади. Привітала учасників заходу заступник міського голови Губенко Валентина Валеріївна. А підтримати свої команди прийшли заступники директорів з виховної роботи, педагоги-організатори та батьки. Учасникам конкурсу дарував свої музичні вітання Карабанов Євгеній, учень ЦПТО.

Закінчився Майданс спільним флешмобом усіх учасників разом з Наконечною Анною (ЗОШ №1). Учасники заходу мали можливість насолодитися професійними виступами міських гуртів «Х-Rays», «Anabell(ex.Marynko)», «Драбадан», за що ми щиро вдячні їх керівникам та учасникам. А по закінченню відбулася дискотека. Протягом вечора командний дух суперництва непомітно змінився на теплу, щиру, доброзичливу атмосферу. А це чи не найголовніше сьогодні у спілкуванні дітей-підлітків.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.