Експерти розповіли, скільки коштує відпочинок на Новорічні свята

0
1538

Українці почали активно планувати новорічні свята. Із 30 грудня по 4 січня у Львові забронювали 72% номерів, у Києві — 54%, в Одесі — 48%.

Хітом новорічного відпочинку, як і в минулі роки, стануть Карпати. Але ще можна підшукати номери із заїздом 30 грудня і виїздом 3 січня, пише Gazeta.ua з посиланням на UBR.

Ціни за номер на двох за чотири ночі — від 9,6 до 13,6 тис. грн. Плюс — їжа в ресторанах, хоча в деяких будинках і віллах передбачена можливість готувати самому.

В Івано-Франківську із 30 грудня по 4 січня номер на двох обійдеться від 6 тис. (за маленький – всього 21 м, але романтичний) до 11,4 тис. грн за трикімнатні апартаменти у 91 “квадрат”. А в Закарпатті пропонують розміщення від 9 тис. грн за номер “класік” до 12,6 тис. грн за “люкс”.

В Ужгороді бронюють номери теж активно – зайняті 66% номерів, виставлених на сайті.

Холодне море не кожному до вподоби. Але в Одесі знайдеться заняття за будь-якої погоди. П’ять днів на двох на Дерибасівській коштуватимуть від 8,2 тис. грн (зі сніданками). А на Грецькій — від 3,6 тис. грн. Якщо готові жити в хостелі, то є дешевші варіанти. Наприклад, двомісні номери після 1 січня по 300 грн. Правда, туалет і ванна у цьому варіанті загальні.

Є охочі зустріти Новий рік у будинку за містом. Під Харковом зняти двоповерховий будинок з усіма зручностями на чотирьох осіб у звичайні дні коштує 800 грн. Але на зимові свята ціни підвищені. “Із 31 грудня по 2 січня і 7-8 січня зняти будинок можна за 2 тис. грн/добу, в інші дні до 14 січня по 1,5 тис. грн, потім — звичайні ціни”, — розповіли орендодавці.

Незалежно від регіону, бюджет виїзного новорічного свята від 5 тис. до 15 тис. грн. на двох, без особливого шику – лише проживання. З урахуванням дороги, їжі та розваг — множимо на два. Показово, що середня ціна на п’ять днів скромних новорічних апартаментів, незалежно від регіону, майже така ж, як середня зарплата в Україні (5358 грн.)

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.