Як заробляють продавці квітів на жіночому святі

0
1878

Цього року найпопулярніші квіти на жіноче свято іриси, та тюльпани. Букети в середньому коштують від 70 до 100 гривень. Перед 8 березням квіткарі продають до 1000 штук букетів. Це найбільш прибутковий період. Про це Gazeta.ua розповів Анатолій Котляр, який торгує квітами у Вінниці.

“Чи відмінять свято чи ні, але квіти будуть купувати завжди. Можливо менше, але будуть. Цього року змінилась тенденція. Беруть більше квітів із цибульками, щоб потім висадити на дачі чи на підвіконні. Подарунки стали більш практичними. Також популярні білі тюльпани та яскраво- фіолетові іриси”, – каже Анатолій.

Перед святами тюльпани подорожчали на 8 гривень. Штучка коштує 25 — 30 гривень. Хоча до того тюльпани продавали по 17-20 гривень.

” На квітах у свята заробляю до 8 тисяч гривень чистого прибутку. Але я на них стою багато років. Крім прямих продажів ми ще й формуємо корпоративні букети, робимо доставку. Сама популярна у ці дні доставка на ранок 8 березня. Замовлення вже є з 5 ранку. Тоді букет автоматично дорожчає на 50 гривень”, – додав Анатолій.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.