Зелений туризм – пріоритетний напрямок розвитку малого та середнього підприємництва Переяславщини

0
1372
8 листопада 2016 року в залі засідання райдержадміністрації вдруге відбулося засідання круглого столу щодо розробки дорожньої карти розвитку малого та середнього підприємництва в Переяслав-Хмельницькому районі, йдеться на сайті РДА. Ініціатором зібрання знову стала голова громадської жіночої організації «Надія» Тетяна Андросенко. Участь в засіданні також взяли заступник голови Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Любов Онопрієнко, представники бізнесу, сільські голови району, місцеві активісти та всі бажаючі.
Основна тема сьогоднішнього зібрання – розвиток зеленого туризму в Переяслав-Хмельницькому районі. В ході обговорення заступник голови РДА Любов Онопрієнко запропонувала оголосити конкурс на написання Програми з даного питання, щоб молоді активні люди внесли своє бачення та ідеї.
Пріоритетним завданням учасники зібрання вважають створення дорожньої карти та організацію центру, який буде координувати діяльність зеленого туризму на Переяславщині. Та основним залишається те, що активними в першу чергу повинні бути самі жителі району та їхнє бажання започаткувати власну справу.
По завершенню засідання круглого столу учасниками прийнято рішення зібратися через два тижні з конкретними пропозиціями щодо розвитку малого то середнього підприємництва та зеленого туризму в Переяслав-Хмельницькому районі.
- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.