У Переяславі відбувся турнір з настільного тенісу

0
1406

15 жовтня 2016 року, з ініціативи Бориса Костянтиновича Невгода та за підтримки адміністрації Навчально-спортивної бази «Переяславль» ВФСТ «Колос» АПК України, відбувся вже традиційний турнір з настільного тенісу присвячений пам’яті почесного городянина міста Переяслав-Хмельницького, багаторазовому чемпіону світу та Європи Литвиненко Михайла Галактіоновича. Про це йдеться на сайті міської ради.

Захід проведено в легкоатлетичному манежі Навчально-спортивної бази «Переяславль». У відкритті турніру взяли участь дочка, зять та онук прославленого чемпіона. Родина Литвиненка подарувала учасникам змагань солодощі. Традиційно турнір пройшов в дружній обстановці. Учасники змагань відмітили високу організаційну підготовку. Під час його проведення спортсмени, більшість яких знали особисто Михайло Галактіоновича, згадували сторінки його життя, цікаві історії та спортивні досягнення чемпіона, відмічали його людяність, простоту та багатогранність його таланту, так як крім любові до спорту, йому був притаманний талант до музики, скульптури і кондитерської справи. Його торти, витвори справжнього мистецтва смакували Президенти України, державні чиновники різних рангів і прості переяславці. Учасникам турніру сподобалося демонстрація рідкісних фото із життя славетного чемпіона. Змагання проходило в двох категорія:
Серед чоловіків перемогу здобули:
І місце – Лесик Владислав Володимирович
ІІ місце – Невгод Борис Костянтинович
ІІІ місце – Хрумало Сергій Анатолійович
Серед ветеранів переможцями стали:
І місце – Лисяний Володимир Володимирович
ІІ місце – Сулима Олександр Васильович
ІІІ місце – Лазенко Тарас Григорович
Спортсмени, що прийняли участь в змаганні висловили побажання такий турнір обов’язково проводити і на наступний рік. Керівництво Навчально-спортивної бази «Переяславль» погодилося стати постійним меценатом цього турніру, оскільки спортивну базу зв’язувала давня дружня співпраця з Михайлом Литвиненком. На різноманітних спортивних змаганнях прославлений чемпіон був представником Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України.

ПОГ НСБ “Переяславль” ВФСТ “Колос” АПК України

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.