На роботу у Збройні Сили України

0
1405

29 вересня 2016 року в Переяслав-Хмельницькому міськрайонному центрі зайнятості відбувся семінар з орієнтації на військову службу в Збройні Сили України. Мета заходу – інформування щодо умов проходження служби за контрактом у Збройних Силах України. У заході взяли участь представник військового комісаріату майор Євгеній Філоненко та 25 безробітних.

Директор центру зайнятості Любов Красова поінформувала учасників заходу про активні програми сприяння зайнятості, надала інформацію щодо вакансій на ринку праці, відмітила, що служба за контрактом є не тільки почесний обов’язок, але й високооплачувана праця на благо вітчизни і своєї родини. Представник військового комісаріату Євгеній Філоненко інформував про перспективи служби за контрактом, соціальні умови, оплату праці, кар’єрний ріст, потребу військових частин у спеціальностях для проходження служби за контрактом. Відмітив співпрацю військового комісаріату з центром зайнятості, надав інформацію щодо прямих контактів із військкоматом або через центр зайнятості, де створений консультативний пункт. Як результат такої співпраці 5 осіб проходять військову службу за контрактом.

Учасники заходу мали змогу отримати індивідуальні консультації та відповіді на поставлені запитання. Ті, кого зацікавила можливість військової служби за контрактом – домовилися про наступну зустріч у військовому комісаріаті.

Фахівець відділу активної підтримки безробітних Інна Левадня

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.