На вулиці Ярмарковій будують водопровід з сорокарічною гарантією

0
1167

У місті Переяславі-Хмельницькому, на вулиці Ярмарковій, триває капітальне будівництво водопроводу. Зведений кошторисний розрахунок вартості цього об’єкта місцеве самоврядування затвердило у сумі 296 тисяч гривень, виконання робіт триває за графіком, йдеться на сайті виконкому міської ради.

– На проведення робіт будівництва нової гілки водопроводу в мікрорайні Солонці, щодо якого нині з бюджету розвитку міста виділені кошти. Роботи виконує ТОВ «Фірма «Алекс», керівник Олександр Анатолійович Щербак. Це не перша наша співраця з Олександром Анатолійовичем, минулої осені був підключений до міської водомережі гуртожиток по вулиці Богданова, 2, що на Підварках. Виконинами роботами мешканці гуртожитку задоволені,  – повідомив перший заступник міського голови Григорій Карнаух, який 6 червня інспектував хід робіт з будівництва водопроводу на вулиці Ярмарковій.

Григорій Миколайович припускає, що будівництво вдасться завершити до кінця червня цього року, якщо сприятимуть погодні умови. Слугуватимуть труби, виготовлені з сучасного матеріалу, згідно з гарантією заводу-виробника, не менше 40 років. Спеціалісти стверджують, що цей термін може бути й довшим.

6 червня Григорій Карнаух мав конструктивну, ділову розмову з директором ТОВ «Фірма «Алекс» на рахунок подальшої співпраці місцевого самоврядування з підприємством.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.