Переяславський син Януковича-Саулка! Земля Саулятам!

0
5169
Ламахов Роман Олександрович

Схема №1 свої-кохані!

Після скандальних голосувань за те щоб депутати виділили 10 соток для керуючої апаратом міської ради Тетяни Гич по вулиці Героїв Небесної Сотні у Переяславі. Саулко придумав нову схему.

Нагадаємо та земля по Героїв Небесної Сотні 100% йшла під комерційну забудову і мала була продана або здана в оренду на аукціоні (гроші від продажі чи оренди мали й ти до бюджету громади), але Саулко різко змінив її статус на приватну забудову і зламуючи дух переяславських депутатів безкоштовно передав милій його серцю працівниці міської ради. Так що дівчатка, якщо Вам потрібна земельна ділянка десь у центрі Переяслава, вам просто потрібно затьмарити пані Тетяну. І земелька  Ваша.

Це не перша оборудка мера із землею, нагадуємо, що Саулко здав в оренду 2,2 га промислової землі ТОВ «Югенергопротранс» (це переяславська тец власники росіяни та білоруси) яку у 2016 році підприємство просто САМОЗАХОПИЛО. Збитки міському бюджету звісно ніхто не відшкодував. Хоча Саулко обіцяв, що вони нібито відшкодують.

Наразі восени, взимку та на весні (2022-2023 рр.) масово вирізувалися на території громади дерева, які мали хоч якийсь натяк на ділову деревину. Куди поділася деревина, офіційних звітів від міської ради немає. Переяславці підозрюють, що її спалили на ТЕЦ.

Схема №2. Підставні особи.

Потім Саулич вирішив підтримати бізнес свого сина і за кошти міської ради на сотні тисяч гривень замовляв у сина Руслана стеріалізацію безпритульних собак та купував у сина для цих нещасних песиків корм. Деталі тут хто не читав

Та Саулко вирішив не зупинятися і працювати по схемі Януковича, тобто підсилювати вплив свого сина, а саме робити свою банду САУЛЯТ!

Так Ви всі можете спостерігати за тим, що на місці знесеної будівлі районного управління соціального захисту, по вулиці Сковороди 62 навпроти парку між фабрикою художніх виробів та районною бібліотекою з’явився парканчик, загородили 20 соток. Історична частина міста. Цікаво те, що там встановили паркан, хоча копати глибше ніж на 15 см. без відповідного археологічного дослідження там ЗАБОРОНЕНО.

парканчик, а куди поділися ворота із Центральної площі Саулко?

Деталі аукціону тут.

Це саме та земельна ділянка на якій екс-мер Тарс Костін хотів робити готель. НУ хто пам’ятає.

ласий шматочок, як раз дуже “потрібний” хлопчині із Вінниці

У чому Ви скажете оборудка? Та у тому що аукціон виграв Боровик Олександр Олександрович запропонувавши вищу ціну за оренду 52 600 грн. на рік.

А договір міська рада всупереч здорової логіки підписала із тим хто запропонував меншу суму. Із Ламахов Роман Олександрович. Він запропонував 51 882 грн 53 коп. на рік.

Тобто за 20 соток у центрі міста в місяць потрібно сплачувати 4 323 грн. І саме цікаво, що цей орендар отримає згідно договору ОРЕНДИ ПЕРШЕ ПРАВО ВИКУПИТИ ЦЮ ЗЕМЕЛЬНУ ДІЛЯНКУ.

Зі слів Олександра Боровика міська рада відмовилася із ним підписувати угоду оренди, пояснила це тим, що він не туди вліз. Але якщо він хоче все ж таки підписати договір, то має сплати відразу 500  тис грн. за 10 років оренди наперед, які не передбачені умовами оголошеного аукціону. І заплатити відразу 1 млн грн. на типу археологічні розкопки. Хоча такі суми за розкопки виставляє Інститут археології, а не Переяславська міська рада, і то лише у тому випадку, якщо підприємець справді, щось буде будувати.

Тобто Саулко закуповує Сакури найдорожчі за бюджетні кошти, а коли потрібно здавати комунальну землю в оренду здавалося б по найвигіднішій ціні, він здає дешевше. Саулич де ЛОГІКА????

А все через те, що Ламахов Роман, якщо вірити злим язикам, однокурсник Руслана Саулка, і вони дуже дружать. Фактично земля через підставну особу належить Саулку.

Хоча яка логіка тут і так все зрозуміло

Роман Ламахов живе у Вінниці . Навчався НУБІП

САУЛКО пиши заяву на звільнення.

Василь Каток.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.