Відлупцювати мера Переяслава збираються його виборці!

0
2318

У Переяславі люди хочуть зібратися  4 жовтня 2023 року (середа)  о 09 год 00  хв. біля міської ради.

Підставою для протестів стало одноосібне фактичне підвищення на 50% вартості тарифу на  водопостачання та водовідведення.

Нагадаю, що з 01 жовтня 2023 року виконавчий комітет Переяславської міської ради де головує міський голова В’ячеслав Саулко піднімає ціну за воду.

Підвищення тарифу відбувається на фоні того, що начальник комунального підприємства яке постачає воду та здійснює водовідведення отримує щомісяця від 108 до 216 тисяч грн.

А також міський голова отримує 200% Премії, а його окремі підлеглі,  які його дуже люблять, щомісяця отримують 150% премії.

Депутати які спробували проголосувати за звернення про скасування такого тарифу, і опублікування розрахунків,

список депутатів, що не підтримали скасування високого тарифу

але депутати, що підтримують мера не взяли участь у голосуванні, або утрималися! Навіть мер Саулко, який був у залі не взяв участь у голосуванні.

Депутати на прохання Саулка провалили голосування по скасуванню тарифу

Тому вирішити долю тарифів може лише вулиця, тим, що має вигнати з кабінету мера та звільнити його.

Звісно потрібно розуміти, що у середу, а це прийомний день у міського голови, знаючи, що люди прийдуть, мер В’ячеслав Саулко, накиває п’ятами, як це вже робив десятки разів.

Останні сесії Переяславської міської ради, відбуваються у присутності поліції, міський голова переживає, що під час сесії люди його поб’ють, тому замовляє присутність поліцейських.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.