Добровольці Переяслава потребують Вашої допомоги!

0
1923

Начальник Штабу Добровольчого формування Переяславської територіальної громади Юрій Бобровнік опублікував пост проте, що 200 добровольців потребують форму та різні матеріальнотехнічні речі.

Текст посту нижче.

Для посилення нашої військової підготовки до спротиву потрібна Ваша допомога!

1. МИ ШУКАЄМО БОЙОВОГО ІНСТРУКТОРА який би нас «під натаскав». Нажаль оплати послуги грошима не можемо, максимум можемо поділитися тим, що у майбутньому завдяки Вам наші хлопці виживуть у бою.

2. ДОБРОВОЛЬЧЕ ФОРМУВАННЯ Переяславської міської ради № 2 проводить набір добровольців для доукомплектування своїх відділень у зв’язку із тим, що частина хлопців ДФТГ №2 добровільно підписала контракти із ЗСУ.

Виконуємо громадянські обов’язки відповідно до ЗУ «Про основи національного спротиву», прирівняні у правах до військовослужбовців ЗСУ та застосовуємо особовий склад:

Рота 1 у межах Переяславської міської громади.

Шукаємо тих, хто справді готовий У ВІЛЬНИЙ ВІД РОБОТИ ЧАС, систематично, займатися підготовкою із військової та медичної  тактики, брати участь у чергуваннях, нарядах, стрільбах, патрулюваннях, копати шансі, працювати на блок постах, забезпечувати охорону громадського порядку.

Заробітних плат у ДФТГ не отримуємо!

Можемо задіювати Вас від 12 до  24 години і надавати відповідні документи для роботодавця зі збереженням середньомісячної заробітної плати за Вашим місцем роботи.

Тобто потрібні чоловіки та дівчата вмотивовані до оборони своєї громади та держави Україна.

3. ЯКЩО Є БАЖАЮЧІ МЕДИКИ долучитися до нашого медичного відділення, раді бачити! Головне Ваше завдання навчити хлопців надати собі першу медичну допомогу і не померти від втрати крові.

Тому хто бажає долучитися до нас ласкаво просимо.

Перебуваємо у підпорядкуванні командування сил ТРО ЗСУ.

Якщо Ви боїтеся, недовіряєте, або ж Вас насторожує контракт Добровольця, можемо включити Вас до складу, так званої «групи без зброї» (тобто за Вами не закріплюється особиста зброя, але Ви проходите військову тактичну підготовку на рівні із добровольцями). 

Засновником ДФТГ №2 є Переяславська міська громада.

Яка нажаль…

ТОМУ НАМ ПОТРІБНО МАТЕРІАЛЬНА ДОПОМОГА, А САМЕ:

Потрібна форма (однострій)  (не ЗСУ) зима та літо, відшити шеврони, пальне (бензин та дизель) берци та каски, плитоноски та бронежилети, наколінники, медичні тактичні аптечки, турнікети, сигналізація та відео нагляд для наших режимних об’єктів, засоби зв’язку, метал та інші матеріали для облаштування кімнат зберігання зброї, бойлер, душова кабіна (облаштування душу), квадрокоптери для підготовки фахівців-пілотів із розвідки (або щоб хтось навчив нас цьому на своєму коптері), засоби зв’язку, батарейки, акумулятори,  папір А4, принтер, кошти для обслуговування авто.

Хто може допомогти цими речами, або бажає особисто підписати контракт з командиром ДФТГ №2 пишіть мені в приват.

Хто може фінансово допомогти моя карта ось:

Приват 4731 2196 1118 8412  Моно 5375 4141 0434 5920

Або на карту командира ДФТГ приват

4149 4993 1042 0656

(Дронь Олександр Іванович)

Начальник Штабу ДФТГ №2

Бобровнік Юрій Вікторович.

Репост вітається!

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.