Потрібні добровольці до ДФТГ №2 (Переяслав та Дівичківська громада) !

0
2400

Добровольче формування Переяславської міської ради № 2 проводить набір добровольців для доукомплектування свої відділень у зв’язку із тим, що частина хлопців ДФТГ №2 добровільно підписала контракти із ЗСУ.

Виконуємо обов’язки громадянина України відповідно до ЗУ «Про основи національного спротиву», прирівняні у правах до військовослужбовців ЗСУ та застосовуємо особовий склад:

Рота 1 у межах Переяславської міської громади.

Рота 2 у межах Дівичківської громади і складається виключно із чоловіків та дівчат, що проживають у межах цієї громади.

Шукаємо тих, хто справді готовий У ВІЛЬНИЙ ВІД РОБОТИ ЧАС, систематично, займатися підготовкою із військової та медичної  тактики (під керівництвом бойових інструкторів), брати участь у чергуваннях, нарядах, стрільбах, патрулюваннях, копати шансі, працювати на блок постах, забезпечувати охорону громадського порядку. Видаємо всі необхідні матеріально-технічні засоби для оборони, що персонально закріплюється за добровольцем!

Можемо задіювати Вас від 12 до  24 години і надавати відповідні документи для роботодавця зі збереженням середньомісячної заробітної плати, якщо у Вас є військова спеціальність якої ми потребуємо.

Тобто потрібні чоловіки та дівчата вмотивовані до оборони своєї громади та держави Україна.

Тому хто бажає долучитися до нас ласкаво просимо. Перебуваємо у підпорядкуванні командування сил ТРО ЗСУ. Засновником ДФТГ №2 є Переяславська міська громада.

Хто бажає особисто підписати контракт з командиром ДФТГ №2 пишіть Начальнику Штабу ДФТГ Юрію Бобровніку сюди.

ДФТГ №2 у ФБ за посиланням

Поширення у Ваших соціальних мережах вітається!

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.