Сліпі судді Переяслава

0
1641

На загал громаді надаємо відео судового засідання Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду по справі Гичко О.А. проти ТОВ «Українська будівельно-технічна експертиза», проти ТОВ «ЕПГ «Югенергопромтранс» про визнання дій неправомірними, про скасування експертного звіту. Тернистий шлях до правосуддя, але важливо не зупинятись. Боротьба продовжується.

Кожен може побачити, яких зусиль докладала Гичко О.А., і хоча в позові було відмовлено, вона змусила визнати в рішенні суду: відповідач ТОВ «ЕПГ «Югенергопромтранс» перед проведенням експертизи проекту будівництва не в повній мірі виконав вимоги законодавства та нормативно-правових актів щодо належного інформування громадськості про планову діяльність будівництва ТЕС та не створив належних умов для забезпечення прав громадян, в тому числі і позивачки, на участь в обговоренні Оцінки впливу на навколишнє середовище.

При очевидних доказах – відсутність Заяви про наміри, відсутність Заяви про екологічні наслідки діяльності, відсутність повідомлення про результати ідентифікації об’єктів підвищеної небезпеки за формою ОПН-1; що закуплена електростанція працювала чотири роки, а не 100 год; що Переяслав не знаходиться в Яготинському районі; відсутність розміру санітарно-захисної зони; що відсутня фірма під назвою «Викачка каналізаційних ям» та інше, суди під різними процесуальними приводами не визнають очевидних порушень законодавства.

Боротьба продовжується, наше майбутнє в руках небайдужих людей, в їх кількості і згуртованості.

Судове засідання проводила суддя Залеська, яка у 2014 році забирала водійські права, без доказів, не сприймаючи і не беручи до уваги свідчення свідків, які давали десятками свідчення проте, що вони були в машинах і їх не зупиняли тодішні “Гаїшники”.

На відео суддя Залеська після перемоги Майдану, виправдовувалася зі сльозами на очах, що тоді була така судова практика відбирати водійські права у активних громадян. Права повернули без вибачень, суддя навіть догани не отримала.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.