ФК “Патріот” шукає спонсорів

0
2911

Про це написав у ФБ Євгеній Щербина Президент, засновник та головний тренер Футбольного Клубу “Патріот”, що в смт. Баришівка Київської області. Команда доволі успішно виступала останні 4 роки у футбольних лігах Київської області. Але зараз переживає не найкращі часи. Ні, гравці є, але у команди відсутні фінансові ресурси для організації якісної участі в чемпіонаті Київської області у 2020 році. Сьогодні їй потрібен спонсор!

Нижче текст посту:

“Сьогодні ФК «Патріот» святкує свою п‘яту річницю існування. Саме 4 лютого 2015 року ми з моїм другом, нинішнім спортивним директором команди, вирішили створити з нуля футбольний клуб в Баришівці, який би міг гідно представляти наш регіон в чемпіонаті Київської області. Нам це вдалося. За ці роки команда двічі ставала бронзовим призером чемпіонату і стала одним з лідерів обласного футболу.

Але саме найголовніше, що нам вдалося стати найвідвідуванішим клубом Київської області. На домашні матчі ФК «Патріот» збиралося найбільше глядачів з усіх обласних команд. Також в нас з‘явилося багато вболівальників не тільки в нашому районі, а в області, Україні і, навіть, за її межами. В підтвердження моїх слів, прохання до всіх написати в коментарях з якого населеного пункту ви вболіваєте за «Патріот»!!!!

На жаль, зараз клуб переживає дуже тяжкі часи в плані фінансування і під дуже великим питанням стоїть участь команди в чемпіонаті-2020.

Можливо завдяки вашій активності і репостам знайдеться та людина, яка врятує ФК «Патріот» від зникнення!!!

Давайте поборемося за існування рідного клубу разом, адже в разі зникнення «Патріота» з футбольної карти Київської області, ще не скоро в нашому регіоні з‘явиться такий народний клуб!!! Тим більше, що вже одна команда з нашого району, «Авангард» Бзів, припинила своє існування!!! Дуже надіємось на вашу допомогу!!! Надія ще жевріє!!!
З повагою, гравці і керівництво ФК «Патріот»!!! “

Репост вітається!

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.