СЕРГІЙ МІЩЕНКО: «Йду на вибори не від партій, а від громади»

0
1652
Народний депутат України Сергій Міщенко

Дорогі земляки!

Я вирішив йти на вибори в одномандатному окрузі № 98 на позачергових виборах народних депутатів України, які відбудуться 21 липня 2019 року

Йду на вибори не від партій. Йду від громади Борисполя, Яготина, Згурівки, Бориспільського, Яготинського, Переяслав-Хмельницького та Згурівського районів, Требухова і Княжичів Броварського району.

Я не займаюся виборчою кампанією, я не розміщую борди на кожному куті, не оплачую дорогу рекламу на телебаченні. Бомоя кампанія – це щоденна праця в окрузі. У містах і селах. І зустрічі й прийоми людей, яких я за свою каденцію народного депутата провів більше тисячі. У кожному містечку і селі свого округу. Їх 180.

Моя виборча кампанія – це щоденна робота в Верховній Раді та її комітетах над законами. І законами не для олігархів, а для людей. Таких як закон про спадщину та багато інших. І я не пропустив майже жодного засідання Парламенту.

І коли ти відповідально ставишся до своєї роботи, на яку тебе обрали люди, то і відчуваєш підтримку цих людей. Сьогодні 70 відсотків виборців на окрузі готові підтримати мене. Я дякую за цю довіру. І впевнений, що ми ще багато чого разом зробимо.

Разом до перемоги!

Щиро ваш Сергій МІЩЕНКО

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.