10 млн. грн. для 1600 метрів дороги у селі Помоклі. Доріг у районі не буде!

0
2351

У соціальній мережі з’явилося відео виступу голови Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації екс-регіонала, Юрія Клименка,  і головного злодія в районі. Те відео вклав депутат районної ради Юрій Бобровнік, судячи із підпису під відео саме, депутат ініціював розгляд питання «Про стан ремонту доріг в Переяслав-Хмельницькому районі» під час сесії районної ради 31 липня 2018 року.

Із виступу Клименка стало відомо:

  1. Дорогу державного значення Переяслав-Студеники не відремонтують, гроші на її ремонт ніби були, але знищили державну організацію районного значення РАЙду яка мала і техніку і гроші для хоч якогось ремонту тієї дороги. Районна влада в особі Юрія Клименка  не зробила нічого,  щоб зберегти робочі місця, і відремонтувати дорогу. У 2017 році та дорога до звільнення Юрія Бобровніка хоч якось ремонтувалася, і була майже проїзною. Зі слів Клименка на ремонт дороги на початку 2018 року гроші, виділили, але оскільки знищили організацію, що її ремонтувала, то і гроші зникли.
  2. Міст у селі Чирське, який в аварійному стані в цьому році не відремонтують, 5 мільйонів заклали, але вони зникли.
  3. Розмітку дороги зробили навіть на тих дорогах де немає асфальту, а самі ями, бо треба. Насмішив голова РДА.
  4. Природній, туристичний об’єкт, який молодь називає «Переяславським тунелем кохання», біля села Лецьки в найближчі дні зріжуть.
  5.  У селі Помоклі транзитна дорога знищена, фурами, які почали обїздити дорогу зазначену нами у першому пункті. Спершу мали відремонтувати 1000 метрів за 2 млн грн.. передбачався капітальний ремонт. Тепер зі слів Клименка відремонтують дві ділянки по 800 метрів, але не капітальним ремонтом, а суцільним. І коштуватиме ремонт 1600 метрів дороги, уявіть собі 10 млн. грн.!!!. Щоб ви розуміли загальний кошторис ремонту доріг в районі  на 2018 рік складав 37 млн. грн. А тут все переграли і на 1600 метрів вирішили на ремонтувати на 10 млн. грн. Капітальний ремонт 1 км  дороги  на ринку коштує 1 млн. грн. Тобто на цю суму можна капітально відремонтувати аж 10 км. доріг.  Клименко пропонує відремонтувати лише 1600 метрів.
  6. Саме цікаве, що аграрна партія яка поставила Клименка мовчить, і не висловлює свого незадоволення повільними темпами ремонту доріг, адже від як представник Президента та Уряду мав опікуватися їх ремонтом. Походу депутати аграрної партії в долі.

Висновок із виступу Клименка доріг не буде.

 Деталі на відео.

 

Прочитав новину, підписуйся на групу у ФБ

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.