Івана Бугаєнка та «мільйонера» Петра Качкалду чекає доля Петра Бочаріна

0
3983

Засідання постійної комісії районної ради з питань законності, правопорядку, депутатської етики, регламенту та адміністративно-територіального устрою. Голова комісії – Швець Микола Миколайович.

В районі Держгеокадастр намагається забрати пасовища у селах, голова земельної депутатської комісії, Андрій Коркач, каже що «це не їх площина» ))))) Тоді навіщо було у Пристроми їздити, щоб потім сказати, що не їх площина.

Комісія визнала факти підробки рішень районної ради. Комісія встановила, що голова Районної ради Петро Качкалда на депутатські звернення надає відписки і проголосувала внести до порядку денного чергової сесії питання про позбавлення його та його заступника премій.

Головною ж підставою такого зняття премій є не дотримання ними антикурпційного законодавства. Пам’ятаю, як секретар міської ради Петро Бочарін попався на голосуванні собі за премію тоді в районній раді депутати обговорювали це. Й керівництво ради кепкувало з нього, мовляв, що не було кому підсказати Бочаріну, але коли настав час голосувати собі за премію, то і Бугаєнко і Качкалда аж бігом натиснули на копку «за».

Правда на комісії знервовано Качкалда визнавав, що він винен «Я порушив… помилково нажав, я признаю, що я винуватий, питань немає» , розхвилювався і натиснув не ту кнопку. Звісно ж розхвилювався премія ж то не мала.

По підробці рішень вже в п’ятницю Петро Качкалда обіцяє провести службову перевірку факту підробки рішень районної ради про які говорять депутати. Та станом на понеділок 12 лютого 2018 року такого розпорядження від Качкалди ми не побачили. Це означає, що Петро Качкалда йшов свідомо на підробку рішень районної ради.

Сама крута в районній раді це бухгалтер, оскільки у неї у штаті 9 працівників і виплата заробітної плати у неї проводиться протягом 25 робочих днів на місяць, а це дуже довго. І в якусь мить вона зрозуміла, що їй холодно, вона мерзне, під час ремонту підвалу адміністративного будинку зекономила 150 тис грн. оскільки все порішала. Тому без дозволу депутатів згідно бюджетного кодексу, якої статті звісно не уточняла, вона вирішила робити ремонти у кабінетах Івана Бугаєнка та Петра Качкалди, Юрія Клименка, бо вони перебуваючи по кілька годин на день у своїх кабінетах, дуже сильно мерзнуть.

Звісно, дітям та молодими мама у відділеннях ЦРЛ з бронхітом, не так холодно, як чиновникам у яких фактично в сумі 5 робочих днів на місяць мають. Куди дітям зрозуміти, як мерзнуть чиновники.
О звісно в РДА поміняли коври в коридорі за кошт районного бюджету. Я за таке теж не голосував, можливо Сергій Шаменко голосував, але придбалися вони за кошт з тих зекономлених 150 тис. грн. Можливо депутат Василь Григоренко голосував?

Вікна проплатили у 2017 році, а встановлювали 2018 році, бо зі слів бухгалтера, вікна знаходилися на складах районної ради, тільки от біда у районної ради немає складських приміщень )))

Звісно, у всьому винний депутат Юрій Бобровнік, бо він негідник про все пише у Фейсбук.

Що мені подобається в цьому засіданні комісії.
Перше, що за висловом Андрія Пряхіна «розстріляна трійка», перетворилася на «четвірку», і в роботі взяли ще депутати Андрій Коркач, Олександр Якуба та Віктор Григорович.
Друге, це те, що комісія працює у стилі конгресменів, і реально вимагає у пояснень у районних чиновників, реагує на проблеми жителів району. Чиновники голосно намагаються виправдовуватися, знайти якісь слова, чому вони не включили у рішення проголосовані поправки, чому голосували собі за премії.

І так, з’ясували, що Петро Качкалда мільйонер !

Одним словом, це потрібно дивитися.

Репост вітається!

Депутат Юрій Бобровнік.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.