Хто не встиг — той стане студентом наступного року

0
1549

Сьогодні абітурієнти виходять на фінішну пряму на шляху до здобуття вищої освіти. Закінчується термін подачі заяв вступників.

Сьогодні майбутні студенти можуть перевірити в особистих електронних кабінетах статус поданих заяв та те, чи коректно подана у них інформація, зазначає Gazeta.ua.

Усі заяви, які абітурієнти надіслали до вузів більше, ніж три дні тому, працівники приймальних комісій опрацювали до 10-ї ранку, повідомляють у Міністерстві освіти і науки України. Після цього, у кабінетах вступників повинен з’явитися статус “Допущено до конкурсу” або “Відмовлено”.

Заяви, які надходитимуть протягом сьогоднішнього дня, приймальна комісія опрацює 27 липня до 18.00.

У МОН також повідомили, що абітурієнти зареєстрували майже 159 тис. особистих кабінетів. Через них вони подали 1млн 43 тис заяв. Загалом на всі освітньо-кваліфікаційні рівні – молодшого спеціаліста, бакалавра, магістра – надійшло 1млн 656тис 625 заяв.

Також у Міносвіти нагадують, що 26 липня усі вступники, які не змогли подати електроні заяви, можуть подавати їх у паперовому вигляді – незалежно від того, реєструвалися вони особистий кабінет чи ні. Паперові заяви також опрацюють у приймальних комісіях і внесуть до єдиної бази.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.