Відбувся форум «Участь місцевої громади у глобальних процесах енергозбереження»

0
2108

29 травня у розважальному закладі «Старий Вертеп» в рамках Тижня сталої енергії, відділом економіки та зовнішніх зв’язків управління економіки виконкому міської ради був організований і проведений форум «Участь місцевої громади у глобальних процесах енергозбереження», йдеться на сайті виконкому міської ради.

Головним завданням форуму було залучення жителів міста до діяльності у сфері енергоефективності, підвищення раціонального використання енергоносіїв.

З вітальним словом до запрошених звернувся міський голова Тарас Костін.

В ході форуму  доповідачі ділились своїм досвідом щодо впровадження програм з енергозбереження в місті Переяславі-Хмельницькому зокрема: начальник відділу освіти Ярмоленко Петро Миколайович розповів про енергозберігаючі технології, які використовувались для утеплення дошкільних і загальноосвітніх навчальних закладів міста; щодо активної участі ОСББ в процесах енергозбереження (ОСББ «Оберіг» – Бровко Любов Василівна, ОСББ «Молодіжний Переяслав» – Ієговська Надія Михайлівна); про запровадження енергозберігаючих технологій в с. Харківці та с. Дем’янці Переяслав-Хмельницького району розповідала Козоріз Наталія Анатоліївна – заступник голови ГО «Дем’янецький центр місцевого розвитку»; директор ТОВ «АЛЬТЕР ЕНЕРДЖІ 1» Воронов Максим Анатолійович, керівник проектів «Хенкель Баутехнік (Україна), «Теплова модернізація як інвестиція у Ваш будинок» – Євтушенко Вячеслав Анатолійович, провели цікаві презентації стосовно послуг, які можуть надати їх фірми.

В свою чергу керівник Переяслав-Хмельницького відділення ПАТ «Приватбанку» Пархоменко Олена Анатоліївна,  спеціаліст Данюк Інна Миколаївна ознайомили присутніх із перевагами кредитування їхнього банку, програма «Теплі кредити».

Рубан Наталія Григорівна, завідувач сектору роздрібного бізнесу АТ «Ощадбанк» ознайомила з «Програмою з енергозбереження», також доповідав Гордієнко Андрій Васильович,  начальник управління малого і середнього бізнесу Київської обласної дирекції АБ «Укргазбанк», з програмою «Еко енергія».

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.