Усі призовники та військовозобов’язані Переяславщини будуть внесені до Єдиного державного реєстру військовозобов’язаних

0
1362

Призовники та військовозобов’язані Переяславщини будуть внесені до Єдиного державного реєстру військовозобов’язаних. Створення реєстру в Україні вже розпочали. Органами ведення реєстру є військові комісаріати.

Нагадаємо, що 16 березня 2017 року прийнято Закон України про створення Єдиного державного реєстру військовозобов’язаних. Це автоматизована інформаційно-телекомунікаційна система, де зберігатиметься інформація про всіх військовозобов’язаних та призовників. У реєстр внесуть не лише дані з облікових карток та особових справ громадян, але й відомості з ЦВК, ЦНАП,  Державної прикордонної служби, Міністерства освіти, Міграційної та Фіскальної служб.

Єдиний державний реєстр військовозобов’язаних допоможе веденню військового обліку; плануванню та виконанню заходів мобілізації, призову на строкову військову службу, прийняттю на військову службу за контрактом; інформаційному забезпеченню осіб, звільнених з військової служби, які мають право на пенсію, та членів сімей загиблих військовослужбовців.

Громадяни України, які підлягають внесенню до реєстру, повинні подавати достовірні персональні та службові дані.  При цьому зазначається, що згода військовозобов’язаних (призовників) на обробку їхніх персональних даних для цілей реєстру не потрібна.

Держава гарантує захист даних від несанкціонованого доступу та зловживання доступом.

ТВО військового комісараПереяслав-Хмельницького ОМВК
майор Гуленко Ф.М.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.