У Переяславі пройшла шалена та весела боротьба за участь у фіналі фестивалю Дружину юних пожежних

0
1109

19 квітня в актовому залі педагогічного університету імені Григорія Сковороди міста Переяслав-Хмельницький пройшов перший кущовий етап ХХІІІ Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних. Та перейшов у другий кущовий етап, який було продовжено 20 квітня у будинку культури міста Біла Церква, йдеться на сайті ГУ ДСНС України у Київській області.

Щорічно цей захід проводиться за сприянням Головного Управління ДСНС України у Київській області та Департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації. Участь прийняли 26 команд Київщини та лише кращі 7 – надзвичайно артистичних, смішних, яскравих команд, а саме Білоцерківського, Києво-Святошинського, Вишгородського, Броварського, Таращанського, Переяслав-Хмельницького районів та міста Ірпінь вибороли місця у фіналі.

Щоб попасти у фінальну гру, команди цього року представили суддям три етапи конкурси: «Візитка», «Домашнє завдання» та «Плакат соціальної реклами».

В першому конкурсі учасники представляли свою команду упродовж 5 хвилин, аби глядачі могли познайомитися з командою. В другому конкурсі «Домашнє завдання» кожна команда протягом 10 хвилин повинна була розкрити тему: «Про безпеку пам’ятай, цінуй життя – у біду не потрапляй». Також, під час жеребкування кожна команда отримала завдання із темою для створення плакату соціальної реклами. Діти вміло втілили своє бачення безпеки життєдіяльності на папері та презентували мистецтво членам журі та глядачам.

Усі команди кожен раз виходячи на сцену, неймовірно хвилювались. Та не зважаючи на хвилювання, вміло, а саме головне, весело, демонстрували свої програми. Чим викликали посмішки, позитивні емоції та піднімали настрій у глядачів та журі. Натомість публіка відповіла гучними оплесками для конкурсантів. Усі учасники фестивалю були нагороджені грамотами, пам’ятними подарунками та солодкими призами.

«Та це ще не кінець» – адже по переду у нас фінал фестивалю, де команди продемонструють свої творчі роботи для того аби гідно представити нашу область на Всеукраїнському фестивалі.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.