На Київщині СБУ затримала на хабарі у 60 тисяч гривень голову однієї з сільрад

0
1233

Голову однієї з сільських рад Тетіївського району Київщини затримали під час отримання хабара співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою, повідомляє прес-центр СБ України

За прийняття позитивного рішення щодо присвоєння поштової адреси будівлі господарського призначення чиновник вимагав від місцевого мешканця шістдесят тисяч гривень. Правоохоронці затримали хабарника на робочому місці після передачі всієї суми хабара.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії та обшуки за місцем роботи хабарника. Вирішується питання щодо оголошення зловмиснику про підозру.

Нагадаємо, що раніше співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою викрили на хабарі голову однієї з сільських рад Васильківського району Київщини.

Правоохоронці встановили, що посадовець вимагав сімдесят тисяч гривень від місцевого мешканця за прийняття сільською радою позитивного рішення щодо виділення у власність земельної ділянки під індивідуальну забудову.  Відкрито кримінальне провадження за ч. 3. ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні слідчі дії, зокрема обшуки за місцем роботи та проживання хабарника.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.