Гаряча футбольна прем’єра на квітневому холоді

0
3313

Вища обласна ліга дісталася й Переяслава-Хмельницького. Урочисте відкриття сезону відбулося на тамтешньому стадіоні імені Валерія Лобановського, повідомляє інформ-служба КОФФ.

Святковий настрій панував, попри негоду — дощ і холодний вітер. Дівчата дзвінкоголосо співали українські пісні. Футболістів і симпатиків народної гри привітав перший заступник голови райдержадміністрації Юрій Бобровник. Урочисто пролунав над ареною Державний гімн України. Глядачів, на жаль, було менше, ніж очікувалося, — звісно, з огляду на майже зимовий холод, але найпалкіші уболівальники гаряче підтримували своїх улюбленців.

Динамічна гра також не залишила байдужим нікого. Видалася вона рівною, з обопільними гострими моментами, але без істотної переваги когось з опонентів. Переяславці могли забивати вже на стартових хвилинах, однак Аландарєв не зумів переграти голкіпера гостей. А пізніше за схожих обставин уже хапалися за голову з розпачу Лисенко та Левченко. Найвлучніший першоліговий стрілець минулого сезону — Євген Левченко — мав забивати тричі, зокрема і в ситуації сам на сам із стражем воріт, але серед еліти все й справді треба робити швидше, аніж у нижчому дивізіоні… «Зоря», натомість, таки забила, до того ж — двічі, причому в обох випадках це зробив Голубєв. Арбітри, проте, взяття воріт не зафіксували, визначивши офсайд. По перерві гру загострив активний і по-футбольному реактивний на правому фланзі Лідінфу, який оговтався від ушкодження, що його зазнав у Лютежі тиждень тому, і зіграв насправді продуктивно. Та партнери зиску з особливого старання Павла не набули. Більше того, після травми Харченка, якого сильно ударили по нозі, замовк уже лівий фланг атаки «Зорі».

Обидві команди започаткували лік турнірним очкам — по одному за два тури. І переяславці, і хлопці з Владиславки мають хороші види на майбутнє. Тепер «Переяславщина» двічі поспіль зіграє вдома, а «Зоря» вирушить на гостини до Козина, де зустрінеться з «Монолітом», а вже після того відкриє цьогорічний сезон і в рідних стінах.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.