У клубі «Пам’ять серця» зустріли весну

0
1170

Напередодні   свята  8 Березня  у клубі «Пам’ять серця» відбулася  перша весняна  зустріч. Членів клубу тепло зустрічали  і запрошували до святкової зали  студент – волонтер  Леонід Шелест та  волонтер з Берліну Маартен Форндамм. До виконання волонтерських обов’язків  на святі  приєдналися і  друзі Маартена  Якоб та Юстус, які приїхали у той день з Німеччини  до нього в гості, йдеться на сайті міської ради.

Зі словами вітань до присутніх звернулися – керівник Переяслав-Хмельницького відділення Міжнародної громадської організації «Міжнародний фонд «Взаєморозуміння і толерантність» Анелія Ковальська та заступник міського голови Валентина Губенко. Їх вітання були наповнені щирістю і повагою до кожної жінки, яка пережила страхіття і поневіряння, перебуваючи на примусових роботах в Німеччині в роки Другої світової війни. Вони побажали усім великого щастя,  здоров’я,  весняної краси у серцях, миру і процвітання нашій Україні.  Членів клубу  на святі також привітала генеральний директор центру по обслуговуванню одиноких та інвалідів Раїса Голованова.  Подарунком  для учасників зустрічі став виступ народного ансамблю «Весняний подих» цього ж центру. А Маартен Форндамм  зіграв на скрипці німецькі та українські пісні.

Зустріч відбулася  в рамках реалізації  проекту «Служба медико-соціальної допомоги на дому, організація зустрічей та дозвілля жертв націонал-соціалізму в Переяславі-Хмельницькому із залученням їхніх родичів та волонтерської молоді», який фінансується Німецьким федеральним фондом «Пам’ять, відповідальність і майбутнє».

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.