На Переяславщині провели волейбольний турнір на честь героїв АТО

0
1278

25 лютого, в спортзалі Виповзької ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний кубок з волейболу, присвячений пам’яті воїнів АТО. Проведено його вже втретє – вперше, позаторік, проходив у Ташані, йдеться на сайті РДА. Зініціювала його проведення та включення до районного календаря змагань спілка воїнів АТО, а організатором виступає відділ фізкультури та спорту райдержадміністрації (начальник відділу Борис Сонько). Цьогоріч учасниками турніру стали дев’ять команд: сіл Пологи-Вергуни, Світанок, Циблі, Лецьки й Ташань, ще дві – команди педагогів (одна «Вчителі фізкультури», інша – «Освіта») та дві з Великої Каратулі (одна називалася іменем села, інша – ПОА «Україна»).

Перед початком змагань всі команди вишикувались для проведення невеликого мітингу. Під звуки Державного гімну до зали внесли національний прапор. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих на буремному Донбасі українських воїнів-патріотів. Голова міськрайонної спілки воїнів АТО Володимир Луценко вручив всім командам письмові подяки за участь в турнірі і передав організаторам змагань волейбольну сітку для вручення від спілки команді-переможцю. Віктор Шарапка, який ще недавно служив на передовій заступником командира батальйону, завірив, що захисники Батьківщини впевнено втримують свої рубежі і готові звільнити окуповані райони, був би тільки наказ. Побажав усім бути мужніми, вести здоровий спосіб життя.

А потім почалися баталії на майданчику. Не всі команди були одного рівня. Та вже до півфіналів потрапили найсильніші. Тут Велика Каратуль (до цього вона перемогла Ташань та Циблі) здолала команду вчителів, а Пологи-Вергуни (до цього перемогли Світанок) – «Освіту». Тож саме ці дві команди у фіналі розіграли перемогу в турнірі. У вирішальному матчі сильнішими були великокаратульці, вони й отримали кубок. Друге місце – у вергунян, третє – у команди вчителів. Учасникам цих трьох команд були вручені медалі відповідного ґатунку та грамоти.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.