Увага! 7-9 лютого в Україні значне похолодання

0
1425

За прогнозами Укргідрометцентру, 7-8 лютого в Україні очікується значне похолодання; по всій території, крім Закарпаття, температура знизиться вночі до 12-17°, у східних, Чернігівській та Сумській областях до 20-26°, вдень до 9-15°морозу; у південних та прикарпатських областях вночі 3-9°, вдень 0-5° морозу, йдеться на сайті КОДА.

В більшості областей, крім східних та північно-східних, випадатиме сніг, у центральних, західних, вночі 8 лютого і у Житомирській та Київській областях сильні снігопади, хуртовини, снігові замети, на Закарпатті та півдні мокрий сніг з дощем, подекуди ожеледь, налипання мокрого снігу, на Одещині вночі 8 лютого сильні опади; у західних, центральних та південних областях пориви вітру 15-22 м/с.

9 лютого нічна температура знизиться на більшій частині території країни до 18-23°, на півдні та Прикарпатті до 8-13° морозу, денна – істотно не зміниться, опади припиняться. На дорогах ожеледиця.

По Києву 7-8 лютого мінімальна температура повітря знизиться до 12-17° морозу; очікується невеликий та помірний сніг, вночі 8 лютого у західних та південних районах Київської області місцями сильний сніг, хуртовини. 9 лютого у Києві припинення опадів, подальше зниження нічної температури до 18-23°. На дорогах ожеледиця.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.