Авдіївка: Бойовики спробували наступати. Атаку відбили, ліквідували “Консула”

0
1448

Під Авдіївкою вранці бойовики запросили режим тиші, і після цього пішли у наступ.

Про це “Українській правді” повідомила речник бригади, що утримує позиції в районі Авдіївки Олена Мокринчук.

“Годину тому противник запросив режим перемир’я, та , користуючись цим пішов у наступ. Атака відбита. Бій ще триває”, – повідомила вона.

У свою чергу голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський у своєму Facebook також повідомив про ці події з посиланням на командира бригади. За його інформацією, вбито бойовика на прізвисько “Консул”.

“Один підрозділ російських бойовиків під Авдіївкою розпочав стрілянину і пішов у наступ. Спочатку самі запросили режим тиші, але через 10 хвилин перегрупувалися і пішли у наступ. Про це щойно мені повідомив командир 72-ї бригади. Наші війська відбили атаку. Кілька бойовиків убито, серед них і терорист на прізвисько “Консул”. Зараз бій продовжується”, – написав Жебрівський

Водночас прес-центр бригади також повідомив, що близько 7:00  ранку бойовики обстріляли “нову” частину міста Авдіївка.

“Три влучання були зафіксовані поблизу лікарні і два коло багатоквартирних будинків мирних мешканців. Обстріли продовжуються, заклики військово-цивільної адміністрації міста до перемир’я російські військові ігнорують”, – сказано в повідомленні.

Вночі бойовики обстріляли Авдіївку з заборонених Мінськими угодами РСЗО БМ-21 “Град”. За угодами, ці установки мають бути відведені за 70 км від лінії розмежування. Однак бойовики стріляли з Донецька.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.