Доля Кастро і Каддафі: Путін не зможе “успішно завершити кар’єру” – російський журналіст

0
1408

Нещодавно президент РФ Володимир Путін заявив про бажання закінчити кар’єру. У цій заяві політичні експерти одразу знайшли натяк на дострокові вибори у РФ, пише російський журналіст Семен Новопрудський у журналі «Новое время», повідомляє УНІАН.

«І ворожити будуть на те, чи пройдуть президентські вибори достроково, у 2017 році (на них несподівано закладені гроші в бюджеті-2017) або в термін, весною 2018-го. Ну і ще на те, чи стане Путін балотуватися вчетверте», – пише Новопрудський.

В той же час журналіст наголошує, що для успішного завершення кар’єри, Путіну необхідно іти зараз, адже у російській історії є лише один приклад відносно добровільної відставки президента – у 1999 році посаду залишив Борис Єльцин.

«Найкращий для Путіна варіант успішного завершення кар’єри – піти зараз, після закінчення на початку 2018 роки свого третього (з поправкою на фіктивне президентство Медведєва – четвертого) терміну», – написав журналіст.

Адже в іншому випадку на Путіна чекає варіант закінчення кар’єри за прикладом таких диктаторів як Кастро або Каддафі. «… дійсно останній шанс. Інакше доведеться вибирати між варіантами закінчення кар’єри Фіделя Кастро і Муаммара Каддафі», – резюмував Новопрудський.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.