На Переяславщині для дітей з обмеженими функціональними можливостями провели майстер-класи з розвитку творчих здібностей

0
1192
3 грудня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей з обмеженими функціональними можливостями, мета якого – привернення уваги до проблем інвалідів, захист їх гідності, прав та благополуччя.
В Переяслав-Хмельницькому районі особливу увагу приділяють дітям з обмеженими функціональними можливостями. Саме для них 2 грудня 2016 року Переяслав-Хмельницький районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з районною службою у справах дітей та сім’ї, районним будинком дитячої та юнацької творчості організували та провели майстер-класи з розвитку творчих здібностей. Про це йдеться на сайті РДА.
Важливою частиною зустрічі став тренінг для батьків «Інклюзивне навчання», який провела завідуюча психолого-медикопедагогічної  консультації Ірина Бідюк.
У заході взяли участь більше 70-ти осіб. Привітати особливих діток та їх батьків завітали перший заступник Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Юрій Бобровнік та заступник з гуманітарних питань Любов Онопрієнко.
Після завершення майстер-класів з виробами, виготовленими власноруч, всі учасники пригостились гарячим чаєм з печивом та цукерками. По закінченню дійства діти отримали солодкі подарунки від народного депутата України Сергія Міщенка.
- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.