Горбатюк про допит Януковича: важливі будь-які свідчення

0
1423

Керівник департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Сергій Горбатюк заявляє, що будь-які свідчення, що їх може дати колишній президент України Віктор Янукович на запланованому на 25 листопада допиті за допомогою відеозв’язку, є важливими.

«Важливі будь-які свідчення. Будь-які свідчення мають бути перевірені слідством щодо того, чи відповідають вони дійсності», – сказав Горбатюк в ефірі програми Радіо Свобода «Деталі».

На питання, чи немає у сторони обвинувачення побоювань, що колишній президент може використати допит для політичних заяв, Сергій Горбатюк відповів: «Є прокурори. Якщо запитання чи відповіді будуть не по суті, вони можуть вимагати, щоб відповіді були в рамках кримінального процесу і стосувалися саме тих подій, щодо яких відбувається суд».

Нагадаємо, на 25 листопада запланований допит колишнього президента Віктора Януковича у справі п’ятьох екс-бійців полку спецпризначення МВС «Беркут». Цю інформацію підтвердили у Генпрокуратурі. Захист Януковича вже закликав забезпечити якісний відеозв’язок під час засідання.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.