Надзвичайно приємно дарувати частинку щастя іншим людям

0
1253

Передрук: сайт ДВНЗ “Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди”

Нещодавно студентами педагогічного факультету Переяслав-Хмельницького педагогічного вишу імені Григорія Сковороди було поставлено виставу-казку за мотивами української народної казки «Колобок» для дітей вразливих категорій. Вистава проходила у будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді міста Переяслава-Хмельницького під керівництвом психолога Тетяни Шкурської. У виставі взяли участь студенти Юлія Швед, Ольга Близнюк, Тетяна Федотова, Ірина Галицька, Володимир Дуплій, Зоряна Пащук, Анастасія Станишевська, Наталія Колядич,Анастасія Шуриїна, Тетяна Ломанюк, Альона Блищік, Ольга Кампанієць та Анастасія Новосьол. Захід організований у співпраці із міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (директор Валентина Мільгевська).

Після вистави своїми враженнями поділилася голова студентської ради педагогічного факультету Альона Блищік:

– Завдяки казковим персонажам із казки «Колобок»  ми хотіли донести до юних глядачів правила безпеки дорожнього руху та правила безпечної поведінки з вогнем.  Дітям дуже сподобалося. Вони брали участь у конкурсах, вікторинах. А в їхніх очах можна було помітити блиск від щастя. Надзвичайно приємно дарувати частинку щастя іншим людям.

Хочу подякувати всім студентам та організаторам, що не залишились осторонь і зробили цей день по-справжньому неймовірним та казковим.

По закінченні заходу студенти пригостили дітей солодощами, та подарували на згадку про зустріч набори канцтоварів і книги.
Вдячні глядачі щиро подякували майбутні педагогам за змістовне дозвілля.

Ольга Науменко

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.