На Київщині п’яний чоловік підірвав магазин: є постраждалі

0
1430
Фото: npu.gov.ua
У місті Березань Київської області невідомий підірвав місцевий магазин, внаслідок чого постраждали двоє людей
Про це повідомляє Еспресо.tv з посиланням на відділ комунікації поліції Київської області.

25 жовтня о 17:50 у Березані по вулиці Небесної Сотні в магазин “Наш край” зайшов невідомий та кинув за прилавок вибуховий предмет. Внаслідок вибуху у приміщенні магазину сталася пожежа.

На місце події прибули поліцейські, пожежники, медики та вибухотехніки. Правоохоронці евакуювали людей з магазину та сусідніх будинків.

Унаслідок інциденту загиблих немає. Двом продавцям магазину, які постраждали в результаті вибуху, надано медичну допомогу.

Неподалік від палаючого магазину поліцейські затримали підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець. Нетверезий чоловік поки не зміг пояснити правоохоронцям свої дії. Молодика затримано згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Пожежу було ліквідовано. На місці події працює слідчо-оперативна група поліції та експерти, які встановлюють походження вибухового пристрою та всі обставини події.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.