У Львові студентам допомагають зробити перші кар’єрні кроки

0
1506

Нині Програма стажування «Перший кар’єрний крок» проводить чергові презентації у всіх ВНЗ Львова, маючи на меті розповісти студентам міста про можливості особистої реалізації у сфері міського публічного управління.

Нагадаємо, що за час існування програми «Перший кар’єрний крок» тисячі молодих людей мали можливість на професійному рівні співпрацювати з усіма структурними підрозділами Львівської міськради, а кожен із стажерів долучався до групової роботи задля блага міста, реалізовував власні ідеї, творив та мислив стратегічно.
Відтак, кожен студент, незалежно від курсу та спеціальності навчання має право та можливість пройти двомісячне стажування у міській раді, отримати не лише нові знання та практичні навики, а й ознайомитися з роботою міськради, вивчити методики взаємодії у цій сфері та вектор розвитку свого міста. Також у межах програми стажери щотижня відвідують інформативні і корисні тренінги та майстер-класи, які організовують представники таких компаній, як: Корпорація «Артеріум», Львівська Консалтингова Група, Рекрутингова агенція Adecco, Львівський Центр Медіації, Adelina Call Center та Група незалежних консультантів «Альтернатива».
Окрім цього, на кожного учасника очікує навчання на різноманітні теми: «Роль соціальних проектів», «Ментальні карти в проекті», «Позиціювання. Презентація. Соціальний проект», «Лідерство» та багато інших.

А детальніше дізнатися про програму стажування та час і місце проведення тренінгів можна на сторінці «Першого кар’єрного кроку» у Facebook .

Ігор Галущак
Львів

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.