Земельні війни у Згурівці: фермери повстали проти прокурорського свавілля

0
1406

Стрілянина, що виникла у селі   Стара Оржиця, 24 червня була через земельну ділянку, яка вживається без дозвільних документів,  яку намагається “віджати” батько місцевого прокурора.         

Про це повідомляє інформаційний портал “Моя Київщина” з посиланням на “Куркуль.com“.

У суботу 24 червня стало відомо, що на Київщині було здійснено стрілянину з мисливської рушниці та затримано співвласника СФГ “Наталка” Володимира Кудрявського.

Син арештованого фермера Іван Кудрявський розповів, що зброю використовували винятково для самозахисту від сусідів, які заблокували техніку і погрожували арматурою.

Сутичка виникла через земельну ділянку площею 50 га, на яку СФГ “Наталка” почала оформляти документи на оренду та обробку.

“Ці люди погрожують фізичною розправою нам уже майже 3 роки. Бо я займаюся цією проблемною ділянкою. Знаю, що на неї немає офіційного заключеного договору оренди. Вони хотіли нас із батьком залякати, змусити мовчати і не розголошувати їхні корупційні схеми, у яких задіяні прокуратура, поліція, місцева адміністрація… і з цього вони отримують власну вигоду. Ми вже зверталися в органи з позовом щодо визнання недійсним попереднього договору”, – розповів Іван Кудрявський.

Фермер розповів, що його сім’ї погрожував батько прокурора Згурівського району Володимир Норець.

Станом на 27 червня Іван Кудрявський повідомив, що його батька Володимира відпустили з-під варти.

“Правда перемогла!!! Батька відпустили з-під арешту, суд визнав упередженість слідства і безпідставність тримання під вартою!!!”, – написав фермер у Facebook.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.