Перспектива введення візового режиму з Росією: Чубаров пояснив, чому без інших кроків це “нічого не дасть”

0
1403

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров наголошує, що у разі введення візового режиму з Росією необхідно буде врегулювати ще низку питань, зокрема, щодо взаємовідносин у межах міжнародних організацій.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у коментарі журналістам, відповідаючи на запитання, чи підтримує він ідею введення візового режиму з Росією.

“Я більше схиляюся до цієї ідеї. Хоча тут є питання. Я думаю, ми будемо обговорювати, аби уникнути якихось ускладнень”, – сказав Чубаров.

Політик зазначив, що саме по собі введення візового режиму без інших кроків щодо регулювання відносин з країною-агресором “нічого не дасть”.

На його думку, при введенні візового режиму, необхідно врегулювати й інші питання: “Скажімо, щодо дипломатичних відносин, щодо форми наших взаємовідносин в межах міжнародних організацій. Зокрема, різних парламентських асамблей”.

Розмови про скасування безвізового режиму з РФ в Україні активізувалися з початку російської військової агресії на Донбасі та в Криму. За таке рішення висловлювався секретар РНБО Олександр Турчинов, за словами якого, ще в 2014 році РНБО ухвалила рішення про введення візового режиму з Росією і доручила Кабінету міністрів реалізувати це завдання.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.