Сербська авіакомпанія у п’ятницю виконає останній рейс до України

0
1409

Air Serbia виконає останній рейс Київ-Белград в цьому році 30 вересня.
Про це повідомляє avianews.com з посиланням на інформацію системи бронювання.

У компанії виданню розповіли, що припинення польотів пов’язане з сезонністю рейсу.

Однак в розкладі на літній сезон навігації 2017 рейси Київ-Белград відсутні, а при спробі пошуку сайт авіакомпанії видає помилку «Invalid Routes».

Air Serbia вийшла на український ринок з другої спроби в 2016 році, почавши щоденні польоти (крім середи) між Києвом і Белградом 16 червня.

На лінії використовувався регіональний літак Bombardier CRJ 900 словенської авіакомпанії Adria.

Air Serbia вперше намагалася зайти на український ринок в 2014 році. Тоді авіаперевізник запустив продаж квитків між Києвом і Белградом за ціною від 1450 грн. в обидві сторони з урахуванням зборів.

Однак у квітні запуск рейсів було перенесено на невизначений час. У заяві Air Serbia говорилося лише, що «безпека пасажирів і екіпажів є першочерговою» для авіакомпанії.

Air Serbia створена на базі національного сербського авіаперевізника JAT Airways. Акціонером оновленої авіакомпанії стала Etihad Airways з ОАЕ. Вона отримала контроль над 49% акцій JAT Airways.

До 2013 року рейс Київ-Белград виконувала українська авіакомпанія «АероСвіт». Після того, як вона припинила польоти, пряме авіасполучення між Україною і Сербією було перервано.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.