Як селянину отримати 60 млн. грн. дотацій від держави Україна? (Відео)

0
1916

В Україні запроваджують спрощену процедуру реєстрації сімейних фермерських господарств у форматі Фізичних осіб підприємців. Проте на Київщині виникають проблеми при реєстрації таких господарств є не розуміння серед державних реєстраторів та податківців, як реєструвати та оподатковувати такі ФОпи.

З цього приводу у Бориспільській районній раді, 01 квітня 2021 року, відбувся семінар «Реєстрація та розвиток сімейних фермерських господарств. Державні програми підтримки» за ініціативи депутата Київської обласної ради Віктора Шеремети. Захід через запровадження суворіших карантинних обмежень був розрахований на невелику кількість учасників.

Про існуючі державні програми підтримки, саме сімейних фермерських господарств проінформувала присутніх Діана Короткевич, державний експерт Міністерства економіки України. Зокрема, вона повідомила, що сім’я яка  має від 2 до 20 га землі і оформить свою діяльність у форматі сімейного фермерського господарства в межах одного бюджетного року має право отримати різних видів державних дотацій від Уряду України на суму до 60 млн. грн.

Експерт з розвитку Роман Корінець проінформував про проблеми та переваги сімейних фермерських господарств, про існуючі проблеми реєстрації таких ФОП-господарств та існуючі нормативно-правові акти, які допоможуть реєстраторам та податківцям без проблем реєструвати такі сімейні фермерські господарства. Також проінформував про існуючі в Україні  фінансові грантові програми та банківські кредитні програми, які надають Уряди інших держав під невеликі проценти.

Деталі у відео та презентації.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.