В останні дні року, списують гроші в Переяслав-Хм. районі (відео)

0
1047

У селі Пристроми Переяслав-Хмельницького районну районні чиновники ремонтують дах школи в дощ і сніг. При тому, що гроші лежали на рахунках всю теплу пору 2019 року.

Проце написав на своїй сторінці у ФБ депутат районної ради Юрій Бобровнік.

Як гроші в Переяславському районі «списують», «відмивають» чи крадуть?

Була шикарна суха весна, без дощику літо, а восени 2019 року ні краплинки з неба.

Але виконуючий обов’язки голови Переяслав-Хмельницької РДА Андрій Коркач, семе в грудні під час дощу і мокрого снігу вирішив зняти старий дах зі Пристрімської школи і його топити, мочити і підгнивати.

Той самий Андрій Коркач, який за версією, тоді ще журналіста Олександра Дубінського, просто будучи чиновником, за додаткову 1000 баксів на місяць, керував передвиборчим штабом Петра Порошенка в Переяслав-Хмельницькому районі.

На другу чергу, половину виділили 800 тис. грн.. ці гроші забрали із районної частки на будівництво медичної сучасної амбулаторії у селі Пристроми.

Як виявили районні чиновники, будуючи амбулаторію в Хоцьках, що будують її не вони, а київські чиновники, тому вирішили в останній момент не скидатися на амбулаторію у Пристромах, а перекрити, не до переривану, школу, в Пристромах, адже перекривати її буде їх чиновник, начальник відділу освіти району Таміла Дубина.

Насправді амбулаторія мала будуватися у Демянцях цього року, але тодішній голова РДА, екс-рига Юрій Клименко, переконав сільського голову Демянець, що Пристромам вона більш потрібніша, ніж Демянцям, а Андрій Коркач його тодішній заступник, кинув Пристроми, які навіть не здогадувалися, що у них мали будувати сучасну медичну амбулаторію, як тільки став виконуючим обов’язки голови РДА.

Далі Схема Атас!

Нагадаю, що на першу, меншу половину школи даху ці, ж чиновники витратили у 2017 році 1 млн. грн., але погоріли на тому, що підрядна фірма по документах використала мала використати нові деталі, а по факту використала старі.

І тут прокуратура, кримінальне впровадження, заговорили, що збитків завдано на 150 тис., як мінімум. Але справа і далі відкрита. І чиновники змушені мутити далі, щоб її взагалі закрити.

На фото ці чиновники навіть хваляться на фото у ФБ (фото епічне), що перевіряли, як іде ремонт. І як вони за 800 тис. збираються відремонтувати більшу площу даху ніж у 2017 року, коли у 2017 році вони її ремонтували за 1 млн. Паляться як можуть.

Не можу зрозуміти Андрій Коркач то в Студениках утеплювати в грудні вирішив рідну, школу, а тепер коли при Порошенку дорвався до влади, давай добивати цю стару і бідну Пристромську школу.

Є запитання до Петра Качкалди та Андрія Коркача, чому ці 800 тис. грн.. 10 теплих сухих місяців лежали на рахунку у Вас, чому в грудні під кінець року Ви їх начали мутити? Де логіка? Чи Ви назло робите, як ті таджики із Нашої Раші?

Репост вітається!.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.