Українці повернулися з медалями з Чемпіонату Світу з Dog Puller

0
2828

Другий Чемпіонат Світу з Dog Puller відбувся на цих вихідних, 7-8 вересня у місті Шопрон (Угорщина)

Dog Puller – це молодий вид спорту, народжений в Україні. Він складається зі вправ з тренувальним снарядом для собак PULLER. Цей спорт уже підкорив серця власників собак по всьому світу, від Японії до Канади. У Другому Чемпіонаті Світу з Dog Puller взяв участь 91 спортсмен з 11 країн – України, Угорщини, Білорусі, Чехії, Словакії, Португалії, Канади, Південної Кореї, Росії, Австрії та Польщі.

Чемпіонат відвідали сотні гостей, у тому числі з дітьми. Для глядачів було влаштовано багато конкурсів та розваг: дитячі та юнацькі змагання з Dog Puller, зона каністерапії та фізіотерапії з собаками, майстер-класи, конкурси, благодійна лотерея, навчання роботі з PULLER та інше.

Чемпіонат також показав себе як інклюзивний захід: серед офіційних учасників була собака з одним оком та власниця з цукровим діабетом. Наймолодшій учасниці з України було 14 років.

Президент Міжнародної федерації Dog Puller, Варвара Петренко, прокоментувала захід

так:

“Дог Пуллер это спорт, где владелец собаки, начиная с ежедневных тренировок в удовольствие, может стать мультичемпионом и получить мировую известность. Именно простота и доступность спорта для любой собаки и человека делают его таким популярным в десятках стран мира”

Перший день Чемпіонату було присвячено брифінгам команд та суддів, фотосесіям та підготовці до змагань. На другий день, 8 вересня, учасники змагалися у двох дисциплінах: PULLER Біг та PULLER Стрибки

Призерами в українській збірній стали:

Сергій Бебко (золото, Стрибки, категорія Mini)

Віталій Малютяк (бронза, Стрибки, категорія Mini)

Сергій Бебко (срібло, Біг, категорія Mini)

Куценко Ірина (срібло, Біг, категорія Bull)

Мультичемпіон в категорії Mini – Віталій Малютяк

Співорганізатори Другого Чемпіонату Світу з Dog Puller – Федерація Dog Puller Угорщини, Міжнародна федерація Dog Puller та Компанія COLLAR

Спонсор збірної України з Dog Puller – Purina PRO Plan

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.