Петро Порошенко відвідав Переяславський університет

0
2020

Президент України Петро Порошенко 25 лютого взяв участь у роботі молодіжного форуму Київщини «Думка молоді важлива. Перспектива вступу в НАТО та ЄС».

 

Окрім студентів Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди були молоді громадяни із інших міст Київщини та молоді чиновники міської ради та районної ради.

Також у роботі форуму взяв участь представник ЄС в Україні Хюга Мінгареллі Хюг Мінгареллі, він повідомив, що «Ми, європейці,  надалі за

Виступає Хюг Мінгареллі

суджуємо анексію Севастополя та Криму. Засуджуємо також невиконання Кремлем

Мінських угод, напруження в акваторії Азовського моря, а зараз вимагаємо звільнення 25 полонених українських моряків”.».

 

 

 

Повний виступ Президента тут.

 

Говоримо з українською молоддю про майбутнє України. Це майбутнє, без сумнівів, – у ЄС і НАТО. Про європейську орієнтацію більшості молоді свідчить не тільки соціологія. Революцію Гідності розпочали у листопаді 2013 студенти, які вийшли на Майдан захистити європейський вибір. Молодь серед добровольців і волонтерів, воїнів, які зі зброєю в руках боронять вибір на полі бою.Наша стратегічна мета – не пізніше 2023 подати заявку на членство в ЄС і отримати План дій щодо членства в НАТО. Йдеться не про формальні жести, а про ступінь взаємодії, коли наші амбіції отримають шанси бути реалізованими. Досягти цього непросто, але це необхідно, значить – можливо.

Опубліковано Петром Порошенком Понеділок, 25 лютого 2019 р.

Одне із запитань до Президента опублікував у себе на сторінці молодий депутат районної ради Олександр Якуба

 

Опубліковано Oleksandr Yakuba Понеділок, 25 лютого 2019 р.

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.