Депутати «Волі народу», «Відродження» та Опоблоку – головні прогульники 8 сесії

0
1215

Комітет виборців України проаналізував відвідування фракціями та групами Верховної Ради пленарних засідань упродовж роботи восьмої сесії (лютий-липень 2018 року). Всього за сесію відбулося 72 пленарні засідання.

Найнижчі показники відвідувань у депутатів «Волі народу», «Відродження» та «Опозиційного блоку». Як правило, третина депутатів цих політичних сил були відсутні на засіданнях. Так, за даними письмової реєстрації в середньому 37% депутатів групи «Воля народу» були відсутні з невідомих причин на пленарних засіданнях ВР. Це ж стосується 34% депутатів «Відродження» та 31% – «Опозиційного блоку».

Також в середньому не були зареєстровані на засіданнях чверть позафракційних депутатів та членів «Батьківщини». Як правило відсутніми з невідомих причин були 24% позафракційних депутатів і 22% представників «Батьківщини».

Щодо інших фракцій показники наступні: в середньому засідання Ради пропускали по 18% депутатів «Самопомочі» та Блоку Петра Порошенка, 15% депутатів «Народного Фронту» і 13% – Радикальної партії Олега Ляшка.

Враховувалися лише офіційні пропуски з невідомих причин (тобто, не через хворобу чи відрядження».

- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.