В Українському державному медико-соціальному центрі ветеранів війни відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника

0
1226
Напередодні відзначення Дня медичного працівника, в Українському державному медико-соціальному центрі ветеранів війни (село Циблі) відбулися урочисті заходи, йдеться на сайті міської ради.
Директор центру Юрій Гріненко щиро привітав всіх працівників з нагоди свята, висловив слова вдячності за досвід, знання, сумлінну працю, витримку, вміння дарувати людям радість життя та розпочав урочисту церемонію нагородження працівників.
З вітальними словами до присутніх звернулися поважні гості: голова Переяслав-Хмельницької районної державної адміністрації Андрій Пряхін та перший заступник Переяслав-Хмельницького міського голови Григорій Карнаух. Андрій Володимирович зазначив, що робота лікарів, медичних сестер, санітарок не легка, але завжди почесна. Своєю працею та відданістю обраній професії, хорошим ставленням та турботою, працівники центру бережуть людське здоров’я та намагаються створити комфортні умови для хворих. З нагоди професійного свята щиро побажав всім здоров’я, благополуччя в родинах, стабільності і миру в суспільстві та лише успіхів у праці. Також, за багаторічну сумлінну працю та з нагоди Дня медичного працівника вручив подяки та грошові винагороди кращим працівникам центру.
В ході святкування відбулась цікава церемонія – урочиста посвята молодих медпрацівників. А воїни АТО, які лікуються в центрі, з теплими словами вдячності звернулися до всіх працівників та подарували прапор України.
Закінчилися урочистості святковим концертом, який додав гарного настрою всім присутнім.
- Реклама -

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.